Wie is Consilium uit Geluveld?

Home  /  Wie is Consilium uit Geluveld?

WIE

Wie is nu consilium, die u zal helpen met die belangrijke zaken?

Wel, Consilium bestaat uit Joost en Roel Pauwels. Twee broers die uit een familie van bouw-vakmannen komen. Joost is ingenieur bouwkunde van opleiding en heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring als projectleider, zowel in utiliteits – als woningbouw. Hij is dus bij uitstek de technische man, die de kennis en contacten heeft om alle werken uit te voeren. Joost bouwde 8 jaar geleden zijn eigen huis quasi volledig zelf en heeft dus persoonlijk ervaring met alle do’s en dont’s van nieuwbouw.

Roel is economist van opleiding en heeft ervaring opgebouwd in management, sales en de financiële sector. Hij is dus de man van de cijfers, die u kan helpen bij financiële vraagstukken, premies, factuurcontrole en andere niet-technische problemen. Roel startte 6 jaar geleden met de volledige renovatie en uitbouw van zijn eigen woning. Op deze manier leerde hij alle valkuilen van een intensieve verbouwing kennen.

Deze unieke combinatie van skills zorgt ervoor dat wij de ideale personen zijn om u bij te staan in het belangrijkste project van uw leven.